(+31) 06-52541574 patrice@echte-ik.nl

Aanbod

Doel van alle behandelingen/trajecten/workshops:

ONTdek je Echte Innerlijke Kracht (IK), leer naar je Innerlijk Kind (IK) te luisteren, zodat je weet wie je vanuit essentie bent en je Innerlijke Kompas (IK) je de weg wijst die altijd bij jou past. 

Kopje koffie… of thee 😉

Ik maak graag tijd om, onder het genot van een kopje koffie (of thee 😉), kennis te maken, uitleg te geven over mijn aanbod en samen te kijken wat passend is. Aan het eind van het gesprek weten we of er een klik is en hoe we de samenwerking aan gaan.

Kindercoaching

Als kindercoach ondersteun ik kinderen door aan te sluiten bij hun behoeften en  talenten. Bedoeld voor kinderen die in het dagelijks leven op één of meerdere gebieden uitdagingen kennen of dit juist willen voorkomen.

Meer info…

Geboorte in Kaart

Altijd al willen weten waar bepaalde ‘karaktertrekken’ vandaan komen? Breng samen met mij je Geboorte in Kaart en ontdek de oorsprong van (onbewuste) gedragspatronen, hardnekkige overtuigingen en belemmeringen.

Gedrag is namelijk ALTIJD logisch!

Meer info…

Quantum HAAS™ programma

Wil jij ontdekken wie je vanuit essentie bent? Verwijderen wat je niet meer dient als HAAS™ in Het-Anti-Afwijs-Systeem© en programma’s in je systeem downloaden die wel bij je passen?

Pas op: je gaat echt verandering merken!

Meer info…

 

Energetische behandelingen o.a. AccessBars®

Wil jij je ontspannen voelen en meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam creëren? Dan is een Access Bars® behandeling iets voor jou!

Meer info…

Prikkelstorm

Is je kind regelmatig ineens boos, verdrietig of opstandig? Wil je inzicht in dit gedrag en weten waar het vandaan komt? Samen gaan we d.m.v. een prikkelstorm sessie dit gedrag in beeld brengen.

Meer info…

 

Workshops

Bekijk hier het aanbod van workshops.

Meer info…