(+31) 06-52541574 patrice@echte-ik.nl

Access Bars®

Wil jij je ontspannen voelen en meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam creëren? Dan is een Access Bars® behandeling iets voor jou! Access Bars® is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren. Zeker in deze drukke, roerige tijd is het fijn als er meer balans is tussen inspanning en ontspanning.

Access Bars® zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hier in liggen al je ideeën, gedachten, (belemmerende) overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven. Door deze punten (bars), in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken breng je de energie in het lichaam weer op gang en zullen mogelijke blokkades oplossen. Hierdoor ontstaat er meer rust en ruimte in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden. Je drukt als het ware op de delete knop om je harde schijf op te schonen.

Met de Access Bars® behandeling lig je ontspannen met je kleren aan en je schoenen uit onder een deken in een heerlijke stoel. Naast de diepe ontspanning die je zult ervaren kan een Access Bars® sessie voor veranderingen zorgen op alle vlakken van je leven. Een Bars behandeling duurt ongeveer 60 minuten (kinderen 30-45 minuten) en kan nog enkele weken doorwerken. Elk lichaam is anders, elk lichaam reageert anders.

Access Bars® is voor jong en oud!