(+31) 06-52541574 patrice@echte-ik.nl

Access Bars®

Wil jij je ontspannen voelen en meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam creëren? Dan is een Access Bars® behandeling iets voor jou! Access Bars® is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren. Zeker in deze drukke, roerige tijd is het fijn als er meer balans is tussen inspanning en ontspanning.

Access Bars® zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hier in liggen al je ideeën, gedachten, (belemmerende) overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven. Door deze punten (bars), in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken breng je de energie in het lichaam weer op gang en zullen mogelijke blokkades oplossen. Hierdoor ontstaat er meer rust en ruimte in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden. Je drukt als het ware op de delete knop om je harde schijf op te schonen.

Met de Access Bars® behandeling lig je ontspannen met je kleren aan en je schoenen uit onder een deken in een heerlijke stoel. Naast de diepe ontspanning die je zult ervaren kan een Access Bars® sessie voor veranderingen zorgen op alle vlakken van je leven. Een Bars behandeling duurt ongeveer 60 minuten (kinderen 30-45 minuten) en kan nog enkele weken doorwerken. Elk lichaam is anders, elk lichaam reageert anders.

Access Bars® is voor jong en oud! 

 

Quantum HAAS™ Energetische Bewustzijn (QHEB)

Bij de Quantum Haas Energetische Bewustzijn (QHEB) behandelingen wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Door middel van torsievelden wordt de frequentie van het lichaam verhoogd. Hierdoor verdwijnen blokkades, komt er rust en ruimte in lichaam en geest.

Je hoort steeds vaker dat de wereld aan het verschuiven is.
Zoals het leven in de 5e dimensie.

De 5e dimensie is geen plaats waar je naar toegaat, maar het is een trilling. Als je altijd blijft leven vol met emoties, belemmerende programmeringen, angsten, pijn, is je trilling laag en blijf je hangen in de 3e dimensie met een burn-out, depressie, boosheid, frustraties, angsten en lichamelijke klachten als gevolg. Er zal dan niets veranderen in je leven en zal je altijd die HAAS™ in Het-Anti-Afwijs-Systeem© blijven.

De 4e dimensie is de doorgang om in de 5e dimensie te komen. Daar maak jij een keuze: ik ga door naar de 5e dimensie en verhoog mijn trillingsgetal of ik ga terug naar de 3e dimensie en blijf leven zoals ik dat altijd al deed. Om sneller je trillingsgetal te verhogen naar de 5e dimensie, is de QHEB ontwikkeld door Jacqueline van Veggel van de Happiness2you Academy.

QHEB staat voor Quantum HAAS™ Energetische Bewustzijn.
Door je trillingsgetal te verhogen in je lichaam en je mind, zal je meer rust ervaren, je bewustzijn verruimd worden en emoties/blokkades zullen loskomen, zodat je op magische wijze sneller oude patronen kunt verwijderen uit je systeem. Hierdoor kom je lekkerder in je lichaam te zitten.

QHEB is een unieke en nieuwe methode om ieders kijk op de realiteit te transformeren door te spelen met de energie en hogere frequenties uit het Quantumveld (Universum). Hierdoor ontstaan torsievelden die het zelf genezend proces van de cliënt in gang zetten.

Je bewustzijn wordt vergroot zodat je een vrijer, blijer en bewuster leven gaat leiden. Je zult andere keuzes en mogelijkheden in je leven ervaren en helder krijgen wat je doel is in het leven.
De QHEB is voor jong en oud en gaat dieper dan menig andere energetische behandeling.