(+31) 06-52541574 patrice@echte-ik.nl

 

Prikkelstorm

Blijf jezelf…

‘Kinderen van deze tijd hebben prachtige kwaliteiten zoals (hoog-)gevoeligheid, grote innerlijke wijsheid en een sterke intuïtie. De nieuwe generatie kinderen vraagt ons om bewustwording. Deze bewustwording is zo hard nodig in deze tijd. Veel kinderen ervaren onbegrip over wie ze werkelijk zijn. Ze voelen zich niet (genoeg) gezien en gehoord. Ze willen graag verbinden en hun authentieke zelf leven. Kortom: ze willen puur, zuiver en zichzelf zijn. Deze hartenwens hebben ze ook voor jou als ouder. Ze zijn perfect in staat om jou een spiegel voor te houden. Ze laten gedrag zien als uitnodiging aan jou om op zoek te gaan naar je eigen onopgeloste pijn om de beste versie van jezelf te zijn.’

Karin Janssen, Overprikkeling bij kinderen.

Kinderen die (hoog-) gevoelig zijn lopen in de huidige maatschappij regelmatig vast. Aan ons, als opvoeders, de taak om ze te ondersteunen en tegelijkertijd naar onszelf te kijken.

Een prikkelstormsessie geeft inzicht in het ervaren van de diverse prikkels, hoe jij (en/of je kind) daarop reageert en wat je kunt doen om te ontprikkelen. Het gaat jou (en je kind) helpen weer in balans te komen, zodat je weer mee kunt doen met datgene wat je wilt en van je verwacht wordt.