(+31) 06-52541574 patrice@echte-ik.nl

Binnenkort:

Quantum HAAS™ Energetische Bewustzijn (QHEB)

Bij de Quantum Haas Energetische Bewustzijn (QHEB) behandelingen wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Door middel van torsievelden wordt de frequentie van het lichaam verhoogd. Hierdoor verdwijnen blokkades, komt er rust en ruimte in lichaam en geest.

Je hoort steeds vaker dat de wereld aan het verschuiven is.
Zoals het leven in de 5e dimensie.

De 5e dimensie is geen plaats waar je naar toegaat, maar het is een trilling. Als je altijd blijft leven vol met emoties, belemmerende programmeringen, angsten, pijn, is je trilling laag en blijf je hangen in de 3e dimensie met een burn-out, depressie, boosheid, frustraties, angsten en lichamelijke klachten als gevolg. Er zal dan niets veranderen in je leven en zal je altijd die HAAS™ in Het-Anti-Afwijs-Systeem© blijven.

De 4e dimensie is de doorgang om in de 5e dimensie te komen. Daar maak jij een keuze: ik ga door naar de 5e dimensie en verhoog mijn trillingsgetal of ik ga terug naar de 3e dimensie en blijf leven zoals ik dat altijd al deed. Om sneller je trillingsgetal te verhogen naar de 5e dimensie, is de QHEB ontwikkeld door Jacqueline van Veggel van de Happiness2you Academy.

QHEB staat voor Quantum HAAS™ Energetische Bewustzijn.
Door je trillingsgetal te verhogen in je lichaam en je mind, zal je meer rust ervaren, je bewustzijn verruimd worden en emoties/blokkades zullen loskomen, zodat je op magische wijze sneller oude patronen kunt verwijderen uit je systeem. Hierdoor kom je lekkerder in je lichaam te zitten.

QHEB is een unieke en nieuwe methode om ieders kijk op de realiteit te transformeren door te spelen met de energie en hogere frequenties uit het Quantumveld (Universum). Hierdoor ontstaan torsievelden die het zelf genezend proces van de cliënt in gang zetten.

Je bewustzijn wordt vergroot zodat je een vrijer, blijer en bewuster leven gaat leiden. Je zult andere keuzes en mogelijkheden in je leven ervaren en helder krijgen wat je doel is in het leven.
De QHEB is voor jong en oud en gaat dieper dan menig andere energetische behandeling.