(+31) 06-52541574 patrice@echte-ik.nl

 

Quantum HAAS™ Transformatie Programma

Blijf jezelf…

Hoe vaak wordt dit niet tegen je gezegd?
Weet jij eigenlijk wel wie ‘Jezelf’ is?
Heb jij contact met ‘Jezelf’?
Heb jij verbinding met ‘Jezelf’?

‘Jezelf’ zit verstopt achter je belemmerende overtuigingen, angsten en programmeringen die jij in je leven creëert. Zij blokkeren je om echt ‘Jezelf’ te kunnen zijn.
‘Jezelf’ die vaak vecht of vlucht als HAAS. Omdat ‘Jezelf’ zich niet wil laten kwetsen of afwijzen.
‘Jezelf’ is de kracht in je, de liefde in je, de kernwaarden in je, de kwaliteiten in je, het potentieel in je.
‘Jezelf’ is je bewustzijn van wie je werkelijk bent vanuit essentie.

Als je ‘Jezelf’ leert kennen, met al die prachtige kwaliteiten in je, dan kan ‘Jezelf’ het leven gaan leven waar ‘Jezelf’ ook naar verlangt.

Wie is ‘Jezelf’? Oftewel: je Echte ik?

Ergens in je leven ben je de verbinding met jezelf kwijtgeraakt. Dit komt omdat 95% zoals we ons voelen, praten, handelen en in het leven staan bestaat uit ballast. Deze ballast bestaat dan uit verkrampende emoties, beperkende overtuigingen en angsten. De verkrampende emoties, beperkende overtuigingen en angsten kunnen ontstaan uit traumatische gebeurtenissen of vervelende gebeurtenissen. Maar ook kun je ze onbewust overnemen van anderen. Zelfs als ongeboren kind neem je deze al over van je moeder tijdens de zwangerschap. Daarnaast zijn de eerste zeven levensjaren van grote invloed waarbij je als kind openstaat voor collectieve overtuigingen en angsten. Als kind word je geprogrammeerd door je ouders, de leerkrachten van school, familie, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes. Daaruit worden levensprogramma´s gecreëerd. Dit gaat allemaal onbewust. Als kind kopieer je het gedrag dat je waarneemt en ziet. Hiermee ontwikkel jij een systeem waarnaar je ook gaat leven.

Het – Anti – Afwijs – Systeem™

Je creëert in je leven systemen, zonder dat je het weet. Dit doe je onbewust. In deze systemen plaats je levensprogramma’s die een bijdrage leveren aan hoe je je voelt, praat, gedraagt en handelt in het dagelijks leven. Deze levensprogramma’s kunnen op latere leeftijd een enorme ballast voor je zijn. Hier kun je zelfs last van krijgen in je dagelijks functioneren.          Vanuit deze ballast ontstaat ons HAAS-gedrag! Een HAAS blijft altijd op zijn hoede om niet aangevallen te worden. Is angstig. We kennen allemaal wel de uitdrukking: ‘Je bent een angsthaas.’ Daardoor blijft een haas ook altijd in hetzelfde gebied, zijn territorium. Alleen het gebied in de directe omgeving wordt verdedigd. Een haas blijft als het ware in zijn eigen comfortzone en vertoont vluchtgedrag als er gevaar dreigt. Hij zal vluchten naar een schuilplaats. De twee zichtbare oren blijven altijd gespitst om indringers snel aan te horen komen. Een HAAS kan ook vechten in plaats van vluchten. Om zijn eigen territorium te verdedigen. Om zijn eigen plek in te nemen of respect af te dwingen. Of om zich gelijkwaardig te voelen met de anderen.

 

De term AFWIJZING in Het-Anti-Afwijs-Systeem™

De meeste mensen in je omgeving leven dagelijks volgens dit systeem. Want niemand wil zich laten kwetsen, niemand die geen respect wil hebben, niemand die zich niet gelijkwaardig wil voelen. Iedereen wil gehoord worden, gezien worden, complimenten krijgen, liefde ervaren. Een vluchtende HAAS trekt zich terug bij afwijzing, angstig om weer gekwetst te worden. Terug naar je veilige omgeving, dan kan niemand je raken. Een vechtende HAAS dwingt respect af bij afwijzing. Gelijkwaardigheid en uit zijn frustraties en boosheid.

Waarin herken jij jezelf? Ben jij een vluchtende HAAS of een vechtende HAAS?

Momenten van afwijzing kunnen veel indruk maken. En als je ze maar vaak genoeg meemaakt, ga je je best doen om ze te voorkomen. Je ziet een fantastische baan, maar schrijft geen sollicitatiebrief, omdat de angst al uitbreekt dat ze je toch niet willen. Of dat stemmetje dat tegen je zegt: “Het is te hoog gegrepen. Dit kan ik niet.”   Of je bent onwijs verliefd, maar je durft niets te doen met je gevoel. Want ojee… als het nu niet wederzijds is? Dat zou zoveel pijn doen, je beschermt jezelf liever.

En wie wijs je dan af? Juist, jezelf….

Tijdens de coaching gesprekken gedurende dit programma wordt dit steeds meer duidelijk door dagelijkse situaties van jezelf onder de loep te nemen. En hoe jij reageert om je staande te houden in Het-Anti-Afwijs-Systeem™.  Word je bewust waar jij je energie in legt. In vechten of vluchten…

Gedurende 13 weken ga je aan de slag om te stappen uit Het-Anti-Afwijs-Systeem™ en in het systeem die je werkelijk vanuit essentie bent.

Door je verkrampende gevoelens, belemmerende overtuigingen en angsten te verwijderen uit je systeem (je onderbewustzijn), oude programma’s te her programmeren naar nieuwe programma’s, de maskers te laten vallen, de oorzaak aan te pakken van je HAAS-gedrag en te ontdekken wat jouw kwaliteiten en kernwaarden zijn om het leven te gaan leven waar je naar verlangt. Via oefeningen, opdrachten, Quantum Connectie Zelfhypnoses en coaching.

Je komt nu in beweging naar die beste versie van jezelf, je Quantum Zelf. De meest gelukkigste, gezondste, succesvolste, liefdevolste versie van jezelf: vrij van angsten, beperkende overtuigingen en belemmerende programmeringen.

Je hebt nu de pagina helemaal gelezen, dat zegt wat… Waar wacht je nog op?