(+31) 06-52541574 patrice@echte-ik.nl

Patrice van Deutekom

Mijn naam is Patrice van Deutekom, 46 jaar, partner van Ronny, moeder van een prachtige tweeling Mees en Jip en sinds 22-02-2022 trotse eigenaar van ‘Echte ik’.

Als klein meisje heb ik altijd gezegd dat ik ‘iets met kinderen of oudere mensen’ wilde gaan doen. Die droom ben ik gaan volgen en na de HAVO en de PABO stond ik in 2000 als ‘juf Patrice’ voor de klas. Dit heb ik 15 jaar met heel veel plezier gedaan, maar ik wilde meer kunnen betekenen voor de kinderen die extra ondersteuning nodig hadden. Vanaf 2015 ben ik gaan werken als intern begeleider op basisschool De Fonkeling en daar ben ik nog steeds werkzaam. Omdat ik in die rol zelf geen kinderen meer begeleid, begon ik dat te missen. Tegelijkertijd zag ik ook dat hulp op het gebied van sociaal emotionele ontwikkeling steeds meer nodig is. Zowel op de werkvloer als privé heb ik veel ervaring met hooggevoeligheid.

In het diepst van mijn hart wil ik dat ELK kind trots is op zichzelf en ik zie het te vaak gebeuren dat dat niet het geval is. Daarin wil ik dolgraag nóg meer kunnen betekenen en dat heeft ervoor gezorgd dat ik de stap heb gezet om naast mijn baan in het basisonderwijs aan de slag te gaan als zelfstandige. 

Ik ben de kindercoach opleiding bij de Happiness2you Academy van Jacqueline van Veggel gaan volgen en ik kon direct aan de slag met mijn passie. Als kindercoach mag ik gedurende korte tijd een stukje meelopen in het leven van een kind en daarvoor ben ik heel dankbaar!